Verzenden en retour

Retourneren

Retourneren is mogelijk op eigen kosten. Dit kan door je bestelling te retourneren binnen 14 dagen nadat het door de bezorger aan jou of aan een door jou aangewezen derde is afgeleverd.

Het product dient ‘wanneer redelijkerwijs mogelijk’ onbeschadigd te zijn en in een originele verpakking verpakt te zitten. Wanneer u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, mogen wij de waardevermindering die daardoor ontstaat aan u doorbereken.

Het pakket dient binnen 14 dagen na bekendmaking van de herroeping, aan ons geretourneerd te worden. Voeg de pakbon of een notitie toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.

Het retouradres is:

Voetbalpaleis 
Oude Zwolsestraat 2
7642 AR Wierden
Nederland

Zodra je retour bij ons binnen is, ontvang je hier een bevestigingsmail van. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding worden gecrediteerd.

Een retourzendingen is voor risico en rekening van de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten draagt voor het retourneren van het product. Ook betekent dit dat Voetbalpaleis niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Je ontvangt van ons per mail bericht als je retour bij ons is aangekomen.

Verkeerde maat

Heb je een artikel ontvangen maar past het onverhoopt toch niet? Dan is het retourneren of ruilen van een artikel mogelijk binnen 14 dagen na bestelling. Let op! De verzendkosten voor het retourneren van een artikel zijn voor eigen rekening. Op het retourneren zijn verder bovenstaande regels van kracht.

Neem voor het retourneren van een shirt altijd contact op met info@voetbalpaleis.nl

Heb je een klacht over je aankoop?  

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan kun je een email sturen naar info@voetbalpaleis.nl. Graag ontvangen we het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht en een foto. Binnen 3 werkdagen na ontvangst zullen wij telefonisch of per mail contact met je opnemen om te zoeken naar de best passende oplossing.